2012. május 28., hétfő

Padlizsán

Két évvel ezelőtt csináltunk itthon  zakuszkát padlizsánból és kápia paprikából. Akkor még mindkét zöldséget piacról szereztük be. Egy évre rá megpróbáltuk a kertben, elvetettük, kikelt mindkettő, de valahogy a padlizsánból nem lett semmi. Idén Black Beauty fajtát vettünk, ha minden igaz Réde kertimagtól.

2012.05.28.

A két évvel ezelőtti zakuszka finomabb volt mintsem szavakkal le tudnám írni, egy szelet pirítósra, vagy vajas kenyérre kenve a legfinomabb reggelik/vacsorák között szerepel.
De jó is lenne idén is eltenni...

Ahogy jön a szezonja egyre többször veszünk a kedvezőbb árfekvése miatt, mi leginkább töltötten, rakottan, muszaka-ként elkészítve szoktuk fogyasztani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése